Siirry suoraan sisältöön

Ikkunanpesut yrityksille ja kiinteistöille

Tarpeisiin räätälöidyt ikkunanpesut

Kirkkaat ja puhtaat ikkunat tuovat valoa työyhteisön ja asiakkaiden arkeen, tehden välittömän vaikutuksen viihtyvyyteen ja energisyyteen. Ikkunanpesujen suorittaminen on siis sekä ikkunan kunnosta huolehtimista, sekä muista välittämistä.

Onko siis liiketilallasi, toimistollasi tai taloyhtiöllänne ikkunanpesu-urakka edessä? Meiltä saa laadukkaat ikkunanpesut kiinteistöille ja yrityksille!

Meiltä löytyy kokemusta mm. korkean paikan julkisivupesuista, sekä kaiken kokoisista ikkunoista. Tarjoamme kiinteän ja erittäin kilpailukykyisen urakkahinnan, mikä ehkäisee ikävien yllätysten ilmentymisen laskun saapuessa.

Käytämme ammattivälineitä, mikä takaa moitteettoman lopputuloksen yhdistettynä ammattitaitoon. Ikkunanpesupalveluun kuuluu itse ikkunoiden ja muiden lasitusten pesun lisäksi sisälle näkyvien ikkunapintojen kosteapyyhintä, jonka päälle vielä pyyhkäisemme sälekaihtimet! Myös muiden töiden suorittaminen ja sovellettujen tilausten toimittaminen onnistuu sovittaessa.

Meiltä onnistuu myös korkean paikan työt!

Useimpien kiinteistöjen ikkunanpesu on järkevintä hoitaa nostinta käyttäen. Taidamme nostinten käyttämisen ikkunanpesu-urakoiden hoidossa. Kysykää lisää, jos tarvetta korkean paikan pesuille on!

Pyydä tarjous ikkunapesuista!


×